top of page
EDOPA.jpg

     Χορηγοί

Περιφέρεια Ηπέιρου

Η Περιφέρεια Ηπείρου στηρίζει το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με την παραχώρηση χώρου στέγασης καθώς και εξελιγμένου διασωστικού εξοπλισμού. Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ενισχύει της δράσεις της ΛΕΚ και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία μαζί της.

Λιμενικό Ταμείο

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας στηρίζεις τις προσπάθειες της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με την παραχώρηση χώρου στο λιμάνι Πρέβεζας (κοντέινερ) για την αποθήκευση εξοπλισμού αλλά και την δωρεά ενός αεροσυμπιεστή για την πλήρωση των φιαλών κατάδυσης από τους εθελοντές δύτες μέλη της.

Π..Ε.Δ. Ηπείρου

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου στηρίζει το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με την παραχώρηση μέσων μεταφοράς και εξοπλισμού για τις οργανωτικές ανάγκες της, καθώς και με συμμετοχή μελών της ΛΕΚ σε ευρωπαϊκά προγράμματα επιμόρφωσης.

Δήμος Πρέβεζας

Ο Δήμος Πρέβεζας στηρίζει το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με την δωρεά εξοπλισμού Δασοπροστασίας-Δασοπυρόσβεσης καθώς και εξοπλισμού Α΄ Βοηθειών, διευκολύνοντας την εκπαίδευση των μελών της και πολιτών.

Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννης Σ. Λάτσης

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ενίσχυσε το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με την δωρεά εξοπλισμού Δασοπυρόσβεσης Δασοπροστασία στα πλαίσια του προγράμματος στήριξης εθελοντικών οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας , σε συνεργασία με την Eurobank EFG

Ελληνικά Πετρέλαια

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζουν το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας , με την δωρεά ενός τετρακόπτερο (Drone). το οποίο καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματική την Ομάδα Διάσωσης στο πεδίο της έρευνας, εξασφαλίζοντας πολύτιμο χρόνο για την επιβίωση και τον εντοπισμό αγνοουμένων. Συγκεκριμένα το drone διαθέτει δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης, Ημέρας και θερμική , σύγχρονο σύστημα ανίχνευσης και αποφυγής εμποδίων , το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό οπτικών και υπέρυθρων αισθητήρων , ισχυρό προβολέα, μεγάφωνο, κ.α.

Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Ο "Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ" στηρίζει το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας , προσφέροντας την ασφάλιση των δύο πυροσβεστικών οχημάτων που διαθέτει η ΛΕΚ , μέσω του Υποκαταστήματος Πρέβεζας. Βοηθώντας έτσι ουσιαστικά στην προσπάθεια της ΛΕΚ για την δασοπροστασία στην αντιπυρική περίοδο.,

Ολυμπιακή ΑΒΕ Χελιού & Σολομού

Η επιχείρηση "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΒΕ ,Χελιού & Σολομού" ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2000 και εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της, με στεγασμένους χώρους 4.300 τ.μ. επί γηπέδων 19.710 τ.μ. Επεξεργάζεται και παράγει κυρίως φιλέτα σολομού και άλλων αλιευμάτων εγχώριας παραγωγής και σολομό που την προμηθεύει η μητρική της εταιρεία. Παράγει προϊόντα σολομού facon για λογαριασμό της μητρικής της εταιρίας και προϊόντα πέστροφας,. Εξάγει στην Ολλανδία το σύνολο σχεδόν της παραγωγής της. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας..

Μ.Κ.Σ. ΔΕΣΜΟΣ

Η αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων είναι δουλειά όλων μας. Ο Δεσμός συνεργάζεται με ιδιώτες, εταιρείες και ιδρύματα, προκειμένου να υποστηρίξει μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και να ταιριάξει διαθέσιμους πόρους με πραγματικές ανάγκες.

Υποστηρικτές

Βιοτεχνία Εσωρούχων "ΖΕΡΒΑΣ"

Η Βιοτεχνία Εσωρούχων “ΖΕΡΒΑΣ” έχει την έδρα της στην Λεωφόρο Ιωαννίνων 41β στην Πρέβεζα. Αντικείμενο της Βιοτεχνίας “ΖΕΡΒΑΣ” είναι η παραγωγή και εμπορεία Εσωρούχων και πυζαμών , ανδρικών γυναικείων και παιδικών, ελληνικού υφάσματος και ραφής. Τα προϊόντα της βιοτεχνίας “ΖΕΡΒΑΣ” , κατασκευάζονται στους χώρους της από πιστοποιημένες ελληνικές πρώτες ύλες και τα εσώρουχα είναι από ελληνικό βαμβάκι 100 % τύπου πενιέ αρίστης ποιότητας.

Γλυκά & ωραία στον Ανδρέα

Το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής "Γλυκά & ωραία στον Ανδρέα" – Βασιλαποστόλης Ανδρέας μπορείτε να το εμπιστευτείτε για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση σε πολύ καλές τιμές. Γάμος, Βάφτιση, Πάρτυ, Γενέθλια, Εγκαίνια. Και για τους μικρούς φίλους, Τούρτες Γενεθλίων με την Φωτογραφία της επιλογής σας.
Τηλέφωνο 26820 25037 Κινητό 6945957787

Lefkas Traveller -Lefkas Travel Agency

Για περισσότερο από 30 χρόνια στον τομέα του Τουρισμού, η Lefkas Traveller -Lefkas Travel Agency, είναι συνυφασμένη με τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση. Δραστηριοποιείτε στις μεταφορές-μετακινήσεις από και προς κάθε προορισμό, καλύπτοντας κάθε προσδοκία και όλες τις ανάγκες των πελατών της. Με τον πλήρως εξοπλισμένο στόλο της, την υπογραφή της Mercedes - Benz, τους εξειδικευμένους οδηγούς, την συνέπεια και την οργάνωση της, προσφέρει ένα ταξίδι πολυτελές, άνετο μα πάνω απ´ όλα ασφαλές

ΦΥΣΗ & ΑΘΛΗΣΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΕΚΑΣ

"...Η αγάπη για τον αθλητισμό και την φύση αλλά και το όραμα να φέρει τον κόσμο κοντά σε αυτήν, έδωσε το κίνητρο για την δημιουργία της επιχείρησης "ΦΥΣΗ & ΑΘΛΗΣΗ" από τον Απόστολο Μπέκα . Στο κατάστημα θα βρείτε όλων τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για κάθε δραστηριότητα κοντά στη φύση, είδη σκι, Snowboard, Θαλάσσια Σπορ, Σκηνές, Υπνόσακους, Εξοπλισμός για αθλητικές και υπαίθριες δραστηριότητες, Ταξίδια και Εκδρομές..."

Ντάκουλας Χρήστος - Συνεργείο αυτοκινήτων

Η επιχείρηση του κύριου Χρήστου Ντάκουλα δραστηριοποιείτε στην Πρέβεζα και ασχολείται με την επισκευή, συντήρηση, service βαρέων οχημάτων, φορτηγών αυτοκινήτων, λεωφορείων, κλαρκ και παντός τύπου μηχανημάτων, επίσης ασχολούτε και με την επισκευή σωλήνων υψηλής πίεσης, κυάθια, ρακόρ, ταχυσυνδέσμους , Η επιχείρηση δραστηριοποιείτε στον τομέα της εισαγωγής επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων

Otto West Coast-Rent a Car


Η Otto West Coast είναι μια νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή υπηρεσιών στην ενοικίαση αυτοκινήτων. Με στόλο ο οποίος αποτελείται από καινούργια σύγχρονα αυτοκίνητα παρέχει στους πελάτες της αυτό που αναζητούν. Βρίσκεται στο Δημοτικό πάρκινγκ στην Πρέβεζα .
"...Η αγάπη και η εμπειρία μας στα αυτοκίνητα, μας έδωσε την ώθηση να ξεκινήσουμε την Otto West Coast, για να έχετε τις καλύτερες υπηρεσίες. Επικοινωνήστε μαζί μας https://www.ottowestcoast.com

Hotel Kanali Beach

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο στο παραδοσιακό Ηπειρώτικο στυλ, διαθέτει 41 δωμάτια , στο κεντρικό κτίριο όλα με θέα την μαγευτική θάλασσα του Ιονίου και τα Bungalows με θέα τις πισίνες και τον κήπο του ξενοδοχείου. Διαθέτει ένα εστιατόριο – ταβέρνα, καφετέρεια snack bar. Το Water Park του ξενοδοχείου δίνει μια ευχάριστη νότα δροσιάς . Διαθέτει 2 γήπεδα ποδοσφαίρου από χόρτο 6χ6 και 8χ8 .

AVIN- Κοσμά Μαρία

Η νέα εποχή στα καύσιμα είναι εδώ... μα AVIN Υδατόπυργος.
Νέο κατάστημα Avin στο Υδατόπυργο.
- Εγγυημένα και ποιοτικά καύσιμα!!
- VIP πλύσιμο για κάθε όχημα ...με παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας χωρίς καμία έξτρα χρέωση
AVIN Λασκαράτου 73, στην περιοχή Υδατόπυργος στην Πρέβεζα
Υπεύθυνη : Κοσμά Μαρία Τηλ: 2628024790

AKTION TRANSFER- Κυριακίδης Κώστας

Από το 1980 η εταιρεία AKTION TRANSFER δραστηριοποιείται στην μεταφορά επιβατών με συνέπεια και αξιοπρέπεια. Ο ανακαινισμένος στόλος αυτοκινήτων Mercedes και οι έμπειροι οδηγοί , αποτελούν εγγύηση για ένα ασφαλές ταξίδι.
Εσείς επιλέξτε τον προορισμό , εμείς θα προσπαθήσουμε πάντα για το καλύτερο για εσάς!!!

Zikidis Group-IKTEO

Με 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αυτοκίνηση η Zikidis Group - IKTEO δημιούργησε νέες ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κέντρου τεχνικού ελέγχου αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας (150 μέτρα από το Γραφείο Μεταφορών). Για τον τακτικό ή και τον εκούσιο έλεγχο, κάρτας καυσαερίου, πιστοποίηση υγραεριοκίνησης, κάθε τύπου διασκευών, σχολών οδηγών δημοσίας χρήσης επιβατικών, απολαύστε τις υπηρεσίες delivery ή και εναλλακτικής μετακίνησης.

bottom of page