EDOPA.jpg

Περιφέρεια Ηπέιρου

Η Περιφέρεια Ηπείρου στηρίζει το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με την παραχώρηση χώρου στέγασης καθώς και εξελιγμένου διασωστικού εξοπλισμού. Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ενισχύει της δράσεις της ΛΕΚ και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία μαζί της.

Λιμενικό Ταμείο

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας στηρίζεις τις προσπάθειες της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με την παραχώρηση χώρου στο λιμάνι Πρέβεζας (κοντέινερ) για την αποθήκευση εξοπλισμού αλλά και την δωρεά ενός αεροσυμπιεστή για την πλήρωση των φιαλών κατάδυσης από τους εθελοντές δύτες μέλη της.

Π..Ε.Δ. Ηπείρου

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου στηρίζει το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με την παραχώρηση μέσων μεταφοράς και εξοπλισμού για τις οργανωτικές ανάγκες της, καθώς και με συμμετοχή μελών της ΛΕΚ σε ευρωπαϊκά προγράμματα επιμόρφωσης.

Δήμος Πρέβεζας

Ο Δήμος Πρέβεζας στηρίζει το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με την δωρεά εξοπλισμού Δασοπροστασίας-Δασοπυρόσβεσης καθώς και εξοπλισμού Α΄ Βοηθειών, διευκολύνοντας την εκπαίδευση των μελών της και πολιτών.

Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννης Σ. Λάτσης

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ενίσχυσε το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας με την δωρεά εξοπλισμού Δασοπυρόσβεσης Δασοπροστασία στα πλαίσια του προγράμματος στήριξης εθελοντικών οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας , σε συνεργασία με την Eurobank EFG

Ελληνικά Πετρέλαια

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στηρίζουν το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας , με την δωρεά ενός τετρακόπτερο (Drone). το οποίο καθιστά εξαιρετικά αποτελεσματική την Ομάδα Διάσωσης στο πεδίο της έρευνας, εξασφαλίζοντας πολύτιμο χρόνο για την επιβίωση και τον εντοπισμό αγνοουμένων. Συγκεκριμένα το drone διαθέτει δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης, Ημέρας και θερμική , σύγχρονο σύστημα ανίχνευσης και αποφυγής εμποδίων , το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό οπτικών και υπέρυθρων αισθητήρων , ισχυρό προβολέα, μεγάφωνο, κ.α.

Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Ο "Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ" στηρίζει το έργο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας , προσφέροντας την ασφάλιση των δύο πυροσβεστικών οχημάτων που διαθέτει η ΛΕΚ , μέσω του Υποκαταστήματος Πρέβεζας. Βοηθώντας έτσι ουσιαστικά στην προσπάθεια της ΛΕΚ για την δασοπροστασία στην αντιπυρική περίοδο.,

Ολυμπιακή ΑΒΕ Χελιού & Σολομού

Η επιχείρηση "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΒΕ ,Χελιού & Σολομού" ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2000 και εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της, με στεγασμένους χώρους 4.300 τ.μ. επί γηπέδων 19.710 τ.μ. Επεξεργάζεται και παράγει κυρίως φιλέτα σολομού και άλλων αλιευμάτων εγχώριας παραγωγής και σολομό που την προμηθεύει η μητρική της εταιρεία. Παράγει προϊόντα σολομού facon για λογαριασμό της μητρικής της εταιρίας και προϊόντα πέστροφας,. Εξάγει στην Ολλανδία το σύνολο σχεδόν της παραγωγής της. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας..

     Χορηγοί

Υποστηρικτές

Βιοτεχνία Εσωρούχων "ΖΕΡΒΑΣ"

Η Βιοτεχνία Εσωρούχων “ΖΕΡΒΑΣ” έχει την έδρα της στην Λεωφόρο Ιωαννίνων 41β στην Πρέβεζα. Αντικείμενο της Βιοτεχνίας “ΖΕΡΒΑΣ” είναι η παραγωγή και εμπορεία Εσωρούχων και πυζαμών , ανδρικών γυναικείων και παιδικών, ελληνικού υφάσματος και ραφής. Τα προϊόντα της βιοτεχνίας “ΖΕΡΒΑΣ” , κατασκευάζονται στους χώρους της από πιστοποιημένες ελληνικές πρώτες ύλες και τα εσώρουχα είναι από ελληνικό βαμβάκι 100 % τύπου πενιέ αρίστης ποιότητας.

Zikidis Group - IKTEO

Με 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αυτοκίνηση η Zikidis Group - IKTEO δημιούργησε νέες ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κέντρου τεχνικού ελέγχου αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας (150 μέτρα από το Γραφείο Μεταφορών). Για τον τακτικό ή και τον εκούσιο έλεγχο, κάρτας καυσαερίου, πιστοποίηση υγραεριοκίνησης, κάθε τύπου διασκευών, σχολών οδηγών δημοσίας χρήσης επιβατικών, απολαύστε τις υπηρεσίες delivery ή και εναλλακτικής μετακίνησης.

Stylos Irrigation - Στύλος Ιωσήφ

Η επιχείρηση Stylos Irrigation , στην Λεωφόρο Ιωαννίνων 215 στην Πρέβεζα, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις εμπορίας αγροτικών μηχανημάτων και αγροτικών εφοδίων με τεράστια γκάμα αγροτικών εφοδίων και γεωργικών μηχανημάτων κορυφαίων εταιριών. Από το 2011 η εταιρία Stylos Irrigation βρίσκεται κοντά στον Αγρότη και τον κτηνοτρόφο, προσφέροντας του τα πάντα για την παραγωγή του.

Γλυκά & ωραία στον Ανδρέα

Το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής "Γλυκά & ωραία στον Ανδρέα" – Βασιλαποστόλης Ανδρέας μπορείτε να το εμπιστευτείτε για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση σε πολύ καλές τιμές. Γάμος, Βάφτιση, Πάρτυ, Γενέθλια, Εγκαίνια. Και για τους μικρούς φίλους, Τούρτες Γενεθλίων με την Φωτογραφία της επιλογής σας.
Τηλέφωνο 26820 25037 Κινητό 6945957787

Lefkas Traveller -Lefkas Travel Agency

Για περισσότερο από 30 χρόνια στον τομέα του Τουρισμού, η Lefkas Traveller -Lefkas Travel Agency, είναι συνυφασμένη με τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση. Δραστηριοποιείτε στις μεταφορές-μετακινήσεις από και προς κάθε προορισμό, καλύπτοντας κάθε προσδοκία και όλες τις ανάγκες των πελατών της. Με τον πλήρως εξοπλισμένο στόλο της, την υπογραφή της Mercedes - Benz, τους εξειδικευμένους οδηγούς, την συνέπεια και την οργάνωση της, προσφέρει ένα ταξίδι πολυτελές, άνετο μα πάνω απ´ όλα ασφαλές

Lifetime Memories Studio Photography

.Η Lifetime Memories Studio Photography προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για την φωτογράφιση γάμου - βάπτισης. Με υψηλό επαγγελματισμό και υπευθυνότητα καλύπτει όλες τις φωτογραφικές υπηρεσίες με αγάπη και πάθος για τη φωτογραφία από το 2015 .
Η Φωτογραφία Γάμου και Βάπτισης στην καλύτερη της μορφή. Αυτό που προσφέρει η επιχείρηση σε κάθε μα συνεργασία είναι η προσιτή πολυτέλεια. Γιατί απλά, σας αξίζει!

ΦΥΣΗ & ΑΘΛΗΣΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΕΚΑΣ

"...Η αγάπη για τον αθλητισμό και την φύση αλλά και το όραμα να φέρει τον κόσμο κοντά σε αυτήν, έδωσε το κίνητρο για την δημιουργία της επιχείρησης "ΦΥΣΗ & ΑΘΛΗΣΗ" από τον Απόστολο Μπέκα . Στο κατάστημα θα βρείτε όλων τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για κάθε δραστηριότητα κοντά στη φύση, είδη σκι, Snowboard, Θαλάσσια Σπορ, Σκηνές, Υπνόσακους, Εξοπλισμός για αθλητικές και υπαίθριες δραστηριότητες, Ταξίδια και Εκδρομές..."

Ντάκουλας Χρήστος - Συνεργείο αυτοκινήτων

Η επιχείρηση του κύριου Χρήστου Ντάκουλα δραστηριοποιείτε στην Πρέβεζα και ασχολείται με την επισκευή, συντήρηση, service βαρέων οχημάτων, φορτηγών αυτοκινήτων, λεωφορείων, κλαρκ και παντός τύπου μηχανημάτων, επίσης ασχολούτε και με την επισκευή σωλήνων υψηλής πίεσης, κυάθια, ρακόρ, ταχυσυνδέσμους , Η επιχείρηση δραστηριοποιείτε στον τομέα της εισαγωγής επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων

MANIS MEN'S WEAR - Δημήτριος Καρασαββίδης

Η επιχείρηση MANIS δραστηριοποιείτε στην πόλη της Πρέβεζας στο τομέα της ένδυσης. Στο κατάστημα διαθέτει ανδρικά ενδύματα με Ποικιλία, άποψη και επιλογές που καλύπτουν κάθε αισθητική απαίτηση. Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα στην διεύθυνση : https://manismenswear.gr/