top of page

Συνδρομή στην πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια Αττικής

Ή Ομάδα Δασοπροστασίας Δασοπυρόσβεσης της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας επιχείρησε στην μεγάλη δασική πυρκαγιά των Δερβενοχωρίων και συγκεκριμένα στην Μάνδρα Αττικής.
Η ΛΕΚ μαζί με εθελοντικές ομάδες, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης, συμμετείχαν στην πυρκαγιά , με στελέχωση πεζοπόρου στην περιοχή αλλά και με οχήματα , σε μια προσπάθεια γενικής κινητοποίησης και συνεργασίας της Ομοσπονδίας προς ενίσχυση του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος και επιχείρησαν κατά τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής 21 Ιουλίου σε περιοχή η οποία υποδείχθηκε από τον επικεφαλής αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος για τον συντονισμό της επιχείρησης τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Αττικής, Αρχιπύραρχο κ. Χρήστο Πλατά,
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης και Πρόεδρο του ΣΠΑΥ, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο και το ξενοδοχείο Oasis Hotel Apartments που μερίμνησαν για την φιλοξενία των όλων εθελοντών της Ομοσπονδίας που ήρθαν από την περιφέρεια.
Δράσεις σαν και αυτές, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την συνεργασία των εθελοντικών ομάδων και σε επιχειρησιακό επίπεδο, τόσο μεταξύ τους όσο και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε ευρείας κλίμακας συμβάντα.
Οι εθελοντικές ομάδες της Ομοσπονδίας, δείχνουν κάθε φορά ότι είναι απόλυτα προετοιμασμένες και εκπαιδευμένες για να συνδράμουν με κάθε δυνατό μέσο οπουδήποτε χρειαστεί.

Συνδρομή στην πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια Αττικής
Συνδρομή στην πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια Αττικής
Συνδρομή στην πυρκαγιά στα Δερβενοχώρια Αττικής
bottom of page