top of page

Συμμετοχή στην πυρκαγιά στον Έβρο

Μετά από ενεργοποίηση του επιχειρησιακού μηχανισμού υποστήριξης της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης για συμμετοχή με μηχανοκίνητο και πεζοπόρο τμήμα ,στην μεγάλη πυρκαγιά στον Έβρο και σε συνεργασία με εθελοντικές οργανώσεις της Ομοσπονδίας, εθελοντές της ΛΕΚ με το πυροσβεστικό όχημα της οργάνωσης (ΛΕΚ1), συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στα μέτωπα του Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς και στο Γιάννουλη Σουφλίου, ενισχύοντας το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.
Η αποστολή των εθελοντών της ΛΕΚ εντάσσεται στο πλαίσιο ενός από τους σκοπούς της Ομοσπονδίας, να συνδράμει οπουδήποτε χρειαστεί για την προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας μας.
Η αποστολή πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια και υποστήριξη της WWF Greece σε ότι αφορά την μετάβαση, την φιλοξενία και την οργάνωση.
Στις δύσκολες αυτές στιγμές, οι εθελοντικές οργανώσεις, με έμπειρα και πιστοποιημένα μέλη, στέκονται στο πλευρό των πολιτών καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια σε αγαστή συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας και όλους τους φορείς , για την κατάσβεση των πυρκαγιών και την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού πλούτου της χώρας, βασιζόμενοι στο :
"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ".

Συμμετοχή στην πυρκαγιά στον Έβρο
Συμμετοχή στην πυρκαγιά στον Έβρο
Συμμετοχή στην πυρκαγιά στον Έβρο
bottom of page