Εισαγωγή

Εμείς στο rescuecommando.eu σεβόμαστε τις προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε και δείχνουμε μεγάλη αφοσίωση στους τρόπους και τα μέσα για την επαρκή τους προστασία, σύμφωνα με τον τελευταίο ευρωπαϊκό κανονισμό για την προστασία δεδομένων 2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation) , με τον οποίο έχουμε εναρμονιστεί πλήρως. Η πολιτική απορρήτου μας αντανακλά τις υφιστάμενες παγκόσμιες αρχές και τους ψηφισμένους κανονισμούς περί διαχείρισης προσωπικών δεδομένων με ότι συνεπάγεται. Έχει δε απώτερο σκοπό να σας βοηθήσει να κατανοήσετε για ποιόν λόγο συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και κυρίως πως τα χρησιμοποιούμε. Η πολιτική αυτή σχετίζεται με όλους εσάς που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Σε κάθε περίπτωση η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Η χρήση/επίσκεψη από οποιονδήποτε συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών.

Ποιοι είμαστε

Το rescuecommando.eu αποτελεί την ηλεκτρονική σελίδα ενημέρωσης δράσεων της εθελοντικής Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας» η οποία εδρεύει στην Λεωφόρο Ιωαννίνων 210 στην Πρέβεζα. Η δραστηριότητά της οργάνωσης έχει να κάνει με την προώθηση του εθελοντισμού και επικεντρώνεται σε δράσεις πολιτικής προστασίας , καθώς υπάγεται στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Όροι χρήσης

Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες σε αυτή την ιστοσελίδα είναι προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας και δεν μπορούν να αναδημοσιευτούν δίχως την συγκατάθεσή του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας , εκτός κι αν αναφέρεται η επωνυμία της οργάνωσης ή το όνομα της ιστοσελίδας. Οι διαχειριστές των ιστοσελίδων που μπορεί να είναι προσβάσιμες από την ιστοσελίδα μέσω συνδέσμων, παρά τον έλεγχο στον οποίο υπόκεινται, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο τους, για συμμόρφωση με τυχόν ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Για συμμόρφωση με τυχόν ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

Η ιστοσελίδα μας φιλοξενείται στην πλατφόρμα Wix.com. Το Wix.com μας παρέχει την διαδικτυακή πλατφόρμα που μας επιτρέπει να παρέχουμε υπηρεσίες σε εσάς. Τα δεδομένα σας μπορεί να αποθηκευτούν μέσω της αποθήκευσης δεδομένων του Wix.com, των βάσεων δεδομένων και των γενικών εφαρμογών Wix.com. Αποθηκεύουν τα δεδομένα σας σε ασφαλείς διακομιστές πίσω από ένα τείχος προστασίας. Ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ειδοποιήσουμε σχετικά με τον λογαριασμό σας, για την αντιμετώπιση προβλημάτων με τον λογαριασμό σας, για την επίλυση μιας διαφωνίας, για τη δημοσκόπηση των απόψεών σας μέσω ερευνών ή ερωτηματολογίων, για την αποστολή ενημερώσεων σχετικά με την ομάδα μας, για ενημέρωση του χρήστη μας (συμφωνία, ισχύοντες εθνικοί νόμοι) και οποιαδήποτε συμφωνία ενδέχεται να έχουμε μαζί σας. Για τους σκοπούς αυτούς ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, τηλεφώνου, μηνυμάτων κειμένου και ταχυδρομείου. Εάν δεν θέλετε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας πια, επικοινωνήστε μαζί μας στο commandoprevezas@yahoo.gr Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή, γι 'αυτό ελέγχετε συχνά. Οι αλλαγές και οι διευκρινίσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα.. Εάν πραγματοποιήσουμε σημαντικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική, θα σας ενημερώσουμε εδώ ότι έχει ενημερωθεί, ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες, εάν υπάρχουν.

 

Η δική σας ασφάλεια

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδας μας για να παρακολουθήσετε να νέα μας εμπιστεύεστε τα δεδομένα σας. Γι’ αυτόν τον λόγο σας έχουμε ως προτεραιότητα, ακούμε και λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη και τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τις προσδοκίες σας και να διασφαλίσουμε ότι αυτές αντικατοπτρίζονται στις αποφάσεις μας. Η Πολιτική Απορρήτου οργάνωσης μας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πότε και το γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, με ποιόν τρόπο τα χρησιμοποιούμε και τα επεξεργαζόμαστε, για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε και τέλος, κάτω από ποιους όρους μπορούμε να τα μοιραστούμε με άλλους. Η ιστοσελίδα μας συλλέγει προσωπικά στοιχεία των χρηστών της μόνο όταν οι ίδιοι τα παρέχουν εκουσίως. Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα στοιχεία που συλλέγονται με τη βοήθεια των αρχείων cookies. Επιπλέον δεσμευόμαστε να σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε τροποποίηση στην πολιτική διαχείρισης προσωπικών δεδομένων , εάν αυτή κριθεί απαραίτητη από μεταγενέστερες αλλαγές στην ισχύουσα νομοθεσία.

Συλλογή και αποθήκευση δεδομένων

Η ιστοσελίδα μας φιλοξενείται στην πλατφόρμα Wix.com. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα μας επιτρέπει να  σας παρουσιάζουμε τα νέα μας καθώς και ειδικά άρθρα  σε εσάς με τις προδιαγραφές και τους κανόνες λειτουργίας του ιστοτόπου. Τα δεδομένα σας μπορεί να αποθηκεύονται στα αποθηκευτικά μέσα που διαθέτει η Wix.com, στις βάσεις δεδομένων που διατηρούν και στις διάφορες εφαρμογές διαχείρισης που χρησιμοποιούν. Αποθηκεύουν τα δεδομένα σας σε ασφαλείς servers με ισχυρά τεχνικά μέσα και πρωτόκολλα firewalls. Για να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου της Wix.com μπορείτε να μπείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.wix.com/about/privacy

Τι είναι τα Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του. Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας «θυμάται» και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων.

Διαβάστε περισσότερα αναλυτικά

Χρησιμοποιούμε cookies για τις υπηρεσίες του facebook, όπου απαιτούνται, με σεβασμό στη πολιτική του Facebook «Facebook Privacy Policy»

Πολιτκή Facebook αναλυτικά

αρχείο λήψης.png

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την αποθήκευση cookies στον browser σας, παρακαλούμε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι προτείνουμε ανεπιφύλακτα την αποθήκευση των cookies δεδομένου του ότι τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται κατά αποκλειστικό λόγο στην βελτίωση της δική σας εμπειρίας καθόλη την διάρκεια της περιήγησης σας στο site μας.

Απενεργοποίηση cookies στην ιστοσελίδα rescuecommando.eu  με χρήση του Chrome

Απενεργοποίηση cookies στην ιστοσελίδα rescuecommando.eu  με χρήση του Firefox

Απενεργοποίηση cookies στην ιστοσελίδα rescuecommando.eu  με χρήση του Expoler

 

microsoftedgenewlogo.jpg
αρχείο λήψης (1).jpg
google_chrome_new_logo-512.png