top of page

Συνδρομή σε φωτιές στην Πρέβεζα

Σε συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας σε μια δύσκολη μέρα στην Πρέβεζα, την 10η Αυγούστου 2017, συμμετείχε η ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας με την Ομάδα Δασοπυρόσβεσης Δασοπροστασίας.
Συγκεκριμένα στις 11.15 στο δρόμο Αρχαγγέλου ζέφυρου με ένα όχημα και 5 εθελοντές, συνδρομή σε αντιμετώπιση πυρκαγιάς με τρεις εστίες πάνω στο δρόμο ..Στην συνέχεια και ενώ η πυρκαγιά ήταν ελεγχόμενη , στις 12:40 δίδεται εντολή μετάβασης στην Πρέβεζα στην περιοχή Σκαμνούλα για μεγάλη φωτιά. Η ΛΕΚ με ένα όχημα και σταδιακά με 7 εθελοντές κατά την διάρκεια της φωτιάς ,με επάνδρωση και συνδρομή σε οχήματα της Π.Υ. Πρέβεζας επιχείρησε στο σημείο που ξεκίνησε η φωτιά και με συνδρομή φορτωτή και υδροφόρας από ιδιώτη όπου περιόρισε το δυτικό μέτωπο προς ΒΙΠΕ και το απόγευμα στις 18:00 σε συνδρομή στο Ζέφυρο σε πυρκαγιά κοντά σε αποθήκες..
Το Δ.Σ. της ΛΕΚ οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές της ΛΕΚ που μόχθησαν και κουράστηκαν στα ανωτέρα συμβάντα . Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κο Μιχάλη Λαινά και την παροχή βοήθειας με το υδροφόρο όχημα που διαθέτει και τον μηχάνημα εκσκαφέα που διέθεσε..
Η ΛΕΚ συνέχισε να βρίσκετε σε γενική επιφυλακή μέχρι την λήξη της επικινδυνότητας

Συνδρομή σε φωτιές στην Πρέβεζα
Συνδρομή σε φωτιές στην Πρέβεζα
Συνδρομή σε φωτιές στην Πρέβεζα
bottom of page