top of page

Πυρκαγιά στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 20.30 εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε προάστιο της Πρέβεζας, στην περιοχή Άγιος Θωμάς. Επειδή η εκδήλωση της φωτιάς ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή και επικρατούσε ιδιαίτερες συνθήκες ( έντονος αέρας και νύχτα ) σήμανε συναγερμός στην Π.Υ. Πρέβεζας, η οποία με όλες τις δυνάμεις της προσπάθησε να ελέγξει την φωτιά.
Κατόπιν επικοινωνίας με τον διοικητή της ΠΥ Πρέβεζας στο σημείο της φωτιάς μετέβηκε και ομάδα της ΕΔΟΠΑ με το πυροσβεστικό της όχημα , και ανέλαβε την περιφερειακή κατάσβεση μικρών εστιών για τον κίνδυνο αναζοπυρώσεων. Στο συμβάν συμμετείχαν 6 οχήματα και 17 πυροσβέστες οι οποίοι λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.
Στον Άγιο Θωμά μετέβη και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μιλτιάδης Κλάπας , ο οποίος με την βοήθεια των μελών της ΕΔΟΠΑ επισκέφθηκε τον χώρο της πυρκαγιάς και συνομίλησε με τα μέλη της ΕΔΟΠΑ και τον πρόεδρο της ΛΕΚ ο οποίος παρευρισκόταν στον συμβάν . Στην συνέχεια και κατά την αποχώρηση της ΕΔΟΠΑ ο δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα μέλη της ΕΔΟΠΑ ΛΕΚ.

Πυρκαγιά στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας
Πυρκαγιά στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας
Πυρκαγιά στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας
bottom of page