top of page

Παροχή βοήθειας λόγω καιρικών φαινομένων

Την Τετάρτη 1 Φεβρουάριου 2012 η Ειδική Διασωστικη Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας τίθεται σε επιφυλακή από το γραφείο πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας , λόγω ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού στον Νομό Πρέβεζας με έντονες χιονοπτώσεις .
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν χιόνι μέχρι το επίπεδο της θάλασσας. Η ΕΔΟΠΑ κινείται προς τις ορεινές περιοχές του Δήμου Πρέβεζας και σε συνεργασία με την Αστυνομία και τον Αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ Ευάγγελο Ροποκη περιπολούν μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης με το διασωστικό όχημα της οργάνωσης για τυχόν παροχή βοήθειας .
Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 η ΕΔΟΠΑ ειδοποιείται από τον Αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ. Ευάγγελο Ροποκη, για την συνδρομή της στην προσέγγιση του χωριού Κρυοπηγη που έχει κλείσει ο δρόμος από την χιονόπτωση. Η ΕΔΟΠΑ μαζί με τον αντιδήμαρχο και μηχανήματα του Δήμου Πρέβεζας μεταβαίνουν στο χωριό Καμαρινα και από εκεί στο χωριό Κρυοπηγη όπου παρουσία του αντιδημάρχου μεταφέρουν αλάτι και παρέχουν βοήθεια όπου χρειαστεί. Στην συνέχειά επισκέφτηκαν το Μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου Ζαλόγγου για τυχόν βοήθεια που θα μπορούσαν να χρειαστούν οι μοναχές.
Οι εθελοντές μέλη της ΕΔΟΠΑ παραμένουν σε γενική Επιφυλακή λόγω των συνεχιζόμενων εκτάκτων καιρικών φαινομένων στην περιοχή της Ηπείρου.

Παροχή βοήθειας λόγω καιρικών φαινομένων
Παροχή βοήθειας λόγω καιρικών φαινομένων
Παροχή βοήθειας λόγω καιρικών φαινομένων
bottom of page