top of page

Πιστοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε η επίδοση των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Επιμορφωτικού Προγράμματος Εκπαίδευσης Μελών Εθελοντικών Οργανώσεων της Γ.Γ.Π.Π , προς τα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας, που παρακολούθησαν επιτυχώς τον Μάιο του έτους 2019 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας Πενήντα Δύο ωρών θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης με τίτλο "Εκπαίδευση σε θέματα Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης / Πρόγραμμα 2", από εκπαιδευτές Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της Π.Υ. Πρέβεζας.
Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας Αντιπύραρχος Αθανάσιος Μικρούλης , σε μια λιτή τελετή παρέδωσε τις βεβαιώσεις στα μέλη της ΛΕΚ, συνεχάρη και ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην εκπαίδευση αλλά και όλα τα μέλη της ΛΕΚ , για τη συνδρομή τους στον τομέα της Δασοπυρόσβεσης - Δασοπροστασίας του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας για την αντιπυρική περίοδο 2019, αλλά και για την πάντοτε πρόθυμη και έγκαιρη προσέλευσή τους σε συμβάντα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία και κρίνεται αναγκαία η συμβολή της ΛΕΚ. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανιδιοτέλεια και τον ιδιαίτερο ζήλο που επιδεικνύουν τα μέλη της Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας στις αποστολές τους, στοιχεία πράγματι άξια επαίνου και θαυμασμού.
Ολοκληρώνοντας, δήλωσε ότι ευελπιστεί σε μια παραπέρα γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας με τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας και διαβεβαίωσε ότι η Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας θα έχει την αμέριστη υποστήριξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία θα είναι πάντα αρωγός στην αποστολή και το έργο της, καθώς και στην αναβάθμιση, ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών της σε θέματα αντιμετώπισης πυρκαγιών και γενικά εκτάκτων αναγκών.
Στην τελετή παρευρέθηκαν και οι : Αντιπύραρχος κος Κωνσταντίνος Τσιώπος και Επιπυραγός κος Δημήτριος Τσουμάνης , αξιωματικοί από την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηπείρου , οι οποίοι ευχαρίστησαν εκ μέρους της Περιφερειακής Διοίκησης τα μέλη της ΛΕΚ.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας κ. Βασίλειος Ράπτης, που παρευρέθηκε στην τελετή ευχαρίστησε τον κ. Αθανάσιο Μικρούλη για την πραγματοποίηση του εν λόγω εκπαιδευτικού προγράμματος, για τη συνεργασία που έχει η Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι η δεύτερη που παρακολουθούν μέλη της ΛΕΚ, με τον αριθμό των πιστοποιημένων εθελοντών μελών να ανέρχεται σε είκοσι, ενώ ανέφερε προς τον διοικητή της Π.Υ. κο Μικρούλη και τον Υποδιοικητή κο Κουτσούκη , ότι η ΛΕΚ θα είναι πάντοτε αρωγός σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει, προς συνδρομή και υποβοήθηση του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πιστοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
Πιστοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
Πιστοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
Πιστοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
Πιστοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
Πιστοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
bottom of page