Συμμετέχοντας στην Πανελλήνια εκστρατεία Let's do it Greece η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας προχώρησε στον υποβρύχιο καθαρισμό του λιμανιού Πρέβεζας συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει στην προστασία και καθαρισμό του λιμανιού . Οι δύτες της ΛΕΚ ανέσυραν από τον βυθό, μεγάλα και μικρά λάστιχα , καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα , τα οποία ήταν παρά πολύ λιγότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια , και η αίσθηση που αποκόμισαν οι δύτες και τα μέλη της ΛΕΚ ότι ο συνεχής καθαρισμός του λιμανιού αλλά και η αλλαγή νοοτροπίας κρατούν το λιμάνι καθαρό. 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν 16 μέλη της ΛΕΚ . 
Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου με την υποστήριξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του Λιμεναρχείου Πρέβεζας. 
Στο τέλος του καθαρισμού σε μιά σεμνή τελετή ο προϊστάμενος του τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. πρέβεζας απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στα μέλη της ΛΕΚ για την εθελοντική συμμετοχή στον καθαρισμό.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το προσωπικό του Λιμεναρχείου Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας για την αμέριστη βοήθεια τους στην ολοκλήρωση του καθαρισμού..

Επικοινωνία

Λεωφ. Ιωαννίνων 210,

Όπισθεν Μουσικού Σχολείου
Πρέβεζα, Ήπειρος 48 100

Τηλ: 6986711044

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρεωτική αναγραφή της πηγής αλλιώς θα έχει τις προβλεπόμενες κυρώσεις

© 1997-2020  Hellenic Rescuecommando of Preveza -All Rights Reserved