Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ , προς τιμήν του αδικοχαμένου Ηλία Καλαϊτζή, ο οποίος χάθηκε στις 13/4/19 στο όρος Τύμφη. Ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού, της ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και της ομάδας Φίλων Ηλία Καλαϊτζή. Τα έσοδα από τον αγώνα διατέθηκαν για τη στήριξη της πενταμελούς οικογένειας του Ηλία.

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας τιμήθηκε από την ¨Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας για τις ενέργειές της το μοιραίο Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου 2019. Μαζί με την ΛΕΚ τιμήθηκε η 5η ΕΜΑΚ καθώς και ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος για τους ίδιους λόγους ..
Την τιμητική πλακέτα στον διοικητή της 5ης ΕΜΑΚ Επιπυραγό Μπαλατσό Ευάγγελο , απένειμε ο Υφυπουργός Εργασίας κος Κωνσταντίνος Μπάρκας , ενώ την τιμητική πλακέτα , στον Πρόεδρο της ΛΕΚ κο Βασίλειο Ράπτη, απένειμε ο βουλευτής Πρέβεζας κος Στέργιος Γιαννάκης.
Η ΛΕΚ ευχαριστεί από καρδιάς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας για την ενέργεια της διοργάνωσης του φιλανθρωπικού αγώνα.. 

Λόγω της σοβαρότητας του συμβάντος το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΕΚ με απόφαση του δεν αναφέρθηκε στον συμβάν ούτε δημοσιοποίησε οποιοδήποτε στοιχείο για τις έρευνες .. 
Ο Ηλίας ήταν και θα είναι για την ΛΕΚ ένας δικός της άνθρωπος... Αιωνία του η μνήμη...

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (3).jpg
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (19).jpg
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (12).jpg
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (1).jpg
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (6).jpg
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (5).jpg
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (20).jpg
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (17).jpg
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (2).jpg

Επικοινωνία

Λεωφ. Ιωαννίνων 210,

Όπισθεν Μουσικού Σχολείου
Πρέβεζα, Ήπειρος 48 100

Τηλ: 6986711044

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρεωτική αναγραφή της πηγής αλλιώς θα έχει τις προβλεπόμενες κυρώσεις

© 1997-2020  Hellenic Rescuecommando of Preveza -All Rights Reserved