Ιδιαίτερη τιμή για τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας η βράβευση της από τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας , στην ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου , για την προσπάθεια που κατέβαλε για την ολοκλήρωση του 3ου Εν Νικοπόλει Άκτια - Αγώνα Δρόμου.

     Σε σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε ο πρόεδρος της ΛΕΚ , κος Ράπτης Βασίλειος, τόνισε:  "Κάθε ενέργεια που γίνετε για το καλό του τόπου μας αποτελεί σκοπό της ΛΕΚ και συνχαίρουμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων κο Γέροντα Αλέξανδρο, καθώς και το Δ.Σ. για την προσπάθεια που καταβάλλουν προς τον σκοπό αυτό με την διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων .

Η ΛΕΚ θα υποστηρίζει πάντα τέτοιες ενέργειες που σκοπό έχουν την προώθηση, αρχών και αξιών με τις οποίες ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός εμπλούτισε τον αθλητισμό ,προάγοντάς τον, σε μέσο άσκησης του σώματος, καλλιέργειας του πνεύματος και σύσφιξης των ανθρώπινων σχέσεων"


 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ.jpg
ΒΡΑΒΕΥΣΗ1.jpg

Επικοινωνία

Λεωφ. Ιωαννίνων 210,

Όπισθεν Μουσικού Σχολείου
Πρέβεζα, Ήπειρος 48 100

Τηλ: 6986711044

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρεωτική αναγραφή της πηγής αλλιώς θα έχει τις προβλεπόμενες κυρώσεις

© 1997-2020  Hellenic Rescuecommando of Preveza -All Rights Reserved