Καθαρισμό της θαλάσσιας περιοχής του Αγίου Σπυρίδωνα στην τοποθεσία Βαθύ Πρέβεζας πραγματοποίησε η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Πρέβεζας. Η δράση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει τόσο η ΛΕΚ, όσο και το Λιμεναρχείο Πρέβεζας για την προστασία του περιβάλλοντος και δη του θαλασσίου. 
Ο καθαρισμός στην συγκεκριμένη περιοχή έγινε πρώτη φορά και ανασύρθηκαν από την θάλασσα λάστιχα, κουτιά , παλιά δίχτυα, πλαστικές κλούβες και άλλα σκουπίδια τα οποία γέμισαν ένα φορτηγό αυτοκίνητο του Δήμου Πρέβεζας.
Ο καθαρισμός επικεντρώθηκε στους δύο κόλπους μπροστά από το στρατόπεδο Καυσίμων και το Μνημείο του Καρυωτάκη και τελείωσε μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα.
Στο καθαρισμό συμμετείχαν 14 εθελοντές μέλη της ΛΕΚ καθώς και προσωπικό του Λιμεναρχείου Πρέβεζας με επικεφαλής την Λιμενάρχη Πρέβεζας.
Η ΛΕΚ εκφράζει τις ευχαριστίες στο προσωπικό του Λιμεναρχείου Πρέβεζας για την άψογη συνεργασία στον καθαρισμό καθώς και στο Δήμο Πρέβεζας για την διάθεση του γερανού - φορτηγού για την ανάσυρση των σκουπιδιών..

DSCN5566-2_edited.jpg
DSCN5462-2_edited.jpg
DSCN5645-2_edited.jpg
DSCN5523_edited.jpg
DSCN5657-2_edited.jpg
DSCN5456-2_edited.jpg

Επικοινωνία

Λεωφ. Ιωαννίνων 210,

Όπισθεν Μουσικού Σχολείου
Πρέβεζα, Ήπειρος 48 100

Τηλ: 6986711044

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρεωτική αναγραφή της πηγής αλλιώς θα έχει τις προβλεπόμενες κυρώσεις

© 1997-2020  Hellenic Rescuecommando of Preveza -All Rights Reserved